Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Therese Andersson - 16 mars 2013 21:14

Såhär fin var den ena mössan som prinsessan fick!

Mia
Av Therese Andersson - 16 mars 2013 19:28

Fast att man är trött så att man skulle kunna sitta rakt upp och ner och sova så är det ändå roligt att få lite besök och visa upp sin guldklimp!
Givetvis i rimlig mängd...

Igår hade vi besök av min underbara vän Malin med familj. Skönt när man inte behöver göra sig till utan kan vara som man är och visa att man faktiskt är trött...

Mia fick underhållas lite med Ellen också.

Natten var sen som tidigare nätter, dvs inte mycket sömn för min del... Övriga familjemedlemmar sover gott! Ja förutom lilleman som ju är anledningen till min vakenhet...

Sen fick vi gäster i förmiddags igen... Carro med sin fina familj kom med frukostbullar och vi tog en riktig långfrukost/brunch.
Återigen fick Mia leka av sig med en kompis... Mia och Max fick vars 2 underbara mössor som Carro sytt själv! Mia älskar sina!

Sen var det tid för Mia och Thomas att åka på avslutning på minisimmet, eller paus kan man kalla de... Nästa omgång börjar om några veckor! Så under tiden tog jag och lillebror oss en välförtjänt vilopaus!

Nu är det kväll igen och även om det är lördagskväll så ska jag försöka komma i säng tidigt så man kan lägga ihop några timmars sömn på sovkontot iallafall!! :)

Trevlig lördagskväll allihop!!

Max
Ovido - Quiz & Flashcards