Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Therese Andersson - 14 mars 2013 20:43

Idag var det återigen tid för Mia att besöka tandläkaren... Hon hade bara 7 tänder sist hon var där, idag hade hon desto fler ;)

Allt såg bra ut och vi fick beröm för tandborstningen... Men vi har hela tiden tyckt att hon har lite gula beläggningar som vi inte får bort! Vi visste att de kom från penicillinen men trodde att de skulle gå att borsta bort... Men tandläkaren sa att det fick man skrapa bort!

Det var förra våren som Mia hade 3 eller 4 penicillinkurer som beläggningen kom...

Så hon ska få komma dit igen om 2 månader och skrapa bort det så hon får så fina tänder som hon förtjänar!

Hon tyckte det var spännande att ha varit hos tandläkaren, även om hon först inte ville gapa :)
Så när hon kom hem berättade hon för mig vad de gjort, sen skulle nallen till tandläkaren ;)

Mia
Av Therese Andersson - 14 mars 2013 11:44

Inatt var ingen rolig natt!
Efter att lilleman sovit konstant igår och bara ätit var tredje timme och sen somnat om så var han inte lika sugen på att sova igårkväll...

Antagligen blev han inte riktigt mätt för han somnade vid bröstet för att bara en stund senare vakna och vara orolig igen... Han pruttade lite och när jag bytte blöja så kissade han ner pyjamasen så vi fick byta den också!

Sen gick det en stund så ville han amma igen, somnade till och efter en liten stund så kissade han utanför blöjan så det blev blött i sängen... Byta pyjamas igen och även sängkläder...

Nästa amning så gick där hål på ett litet sår på min bröstvårta så han fick i sig blod, när han ätit färdigt kom därför allt upp igen i en riktig kaskadspya... Byte av kläder igen!

Efter att Thomas sen tagit honom och försökt natta om honom med napp utan att lyckas så ammade jag honom en gång till och då somnade han gott...

Nu fick jag äntligen lägga mig och sova, men bara 1 timme... Sen vaknar jag nämligen av att Mia kissat i sängen!! Hon har inte kissat i sängen på jättelänge nu, men typiskt nog ska det ske en sådan här natt!!

Så det var bara att bädda rent och sen försöka somna igen........

Som tur var så sov lilleman gott sen framåt morgonen så jag fick lite sömn!!

Nu ska vi göra allt för att läka tutten igen så vi kan få en bra natt inatt!!

Max
Ovido - Quiz & Flashcards