Alla inlägg den 2 mars 2013

Av Therese Andersson - 2 mars 2013 09:34

Vecka 39 idag då... Lillebror stannar kvar inne i värmen så länge han får verkar det som... Annars tycker ju jag att 13-03-03 hade varit ett ganska bra datum att titta ut på, så jag får väl göra vad jag kan idag för att det ska sätta igång ikväll ;)


Nä jag tror nog det är ganska lönlöst, eller? Vissa dagar känns de som det ska sätta igång när som helst, men nästa dag känns det som om jag bara var halvvägs (förutom magen som ju är gigantisk).


Halsbrännan är fortfarande inget roligt, nattkissningarna är inte heller poppis! Men annars mår jag nog ganska bra... Det är ju visserligen ett helt projekt att vända sig om i sängen på natten, och ligger man för länge på samma sida så gör det fruktansvärt ont!!


En sak som jag fick tips om var att köpa med sig en present till blivande storasystern in till bb för att hennes upplevelse därifrån skulle bli ännu roligare... Även om jag tror att hon kommer ha fullt upp med lillebror så uppskattas säkert en liten paket också ;)

Hon brukar ju springa runt här hemma och säga att nallen är sjuk och har feber så vi tyckte att det kunde passa bra med en doktorsväska när hon kommer in till sjukhuset :D



Ovido - Quiz & Flashcards