Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Therese Andersson - 26 februari 2013 12:58

Idag var det återigen tid för besök hos barnmorskan...

Jag tror och hoppas att det var det sista innan lillebror tittar ut!


Allt såg bra ut men nu tyckte hon att magen växt till sig rejält...

Mitt blodtryck låg på 115/80.

Sf måttet var 36.

Hjärtljuden på bebis var 149 slag/minut.


Självklart var bebis fortfarande fixerad och kändes allmänt färdig ;)


Vi skrev en sammanfattning av graviditeten och även hur jag tänker inför förlossningen med smärtlindring och annat... Jag har inga större krav utan tar det som det kommer och litar på barnmorskorna som kan detta, men en sak ska jag iallafall inte ta och det är sk sterila kvaddlar. Det gjorde jag med Mia och det var det sämsta jag testat! Sprutorna gjorde svinont att få och de tog knappt bort någon smärta... Jag önskar att jag ska klara mig med enbart lustgas, men är öppen för att testa annat om det behövs!


Nu måste jag minsann sätta fart och packa bb-väskan... Har ju lagt fram lite kläder men inte kommit längre! Behöver köpa amningspads, bröstkräm och lite annat, men tänker hela tiden att jag kan ta det när jag ändå är och handlar, men glömmer det varje gång ;)



En annan sak jag måste skriva ner är att mitt hjärta totalt smälte igårkväll när jag och Mia satt och tittade på lite bilder... Min kompis hade lagt ut en bild på sin lille nyfödde bebis på instagram och när Mia ser den så säger hon:

-Åhhh sån sööööt liten bebis! En sån vill jag också ha!!!



Ovido - Quiz & Flashcards