Alla inlägg den 20 februari 2013

Av Therese Andersson - 20 februari 2013 20:21

Nu när lillebrors rum är nästan färdigt så sitter man och kollar lite på olika saker som man vill ha på hans rum... Lite leksaker som Mia aldrig haft som då kan vara roligt att önska sig till honom istället.

Förmodligen så hamnar en hel del av detta på önskelistan till dopet så småningom!

Man kan lugnt säga att jag fastnat för leksakerna från märket pumpkin!!


Byggklossar från pumpkin

 
Förvaringslåda pumpkin

 
Bjällra pumpkin

 
Knoppussel pumpkin

 
Vagnleksak pumpkin

 
Snutte med roliga detaljer

    
Stapelkuber jabadabado


Underbara leksaker!!!


Av Therese Andersson - 20 februari 2013 15:28

Sitter och tittar på programmet "En unge i minuten" och längtar till det är min tur att få vara med om livets mirakel ytterligare en gång... Från början av graviditeten var jag övertygad om att jag ville föda med kejsarsnitt denna gången eftersom Mia var så stor när hon föddes. Men nu skulle jag gärna vilja föda naturligt och känner mig hur lugn som helst inför det...

Om 1,5 vecka ska jag träffa en specialist igen för att se hur stor bebisen är då, och då kommer vi också planera hur förlossningen kommer gå till väga... Men möjligheten finns att det startar av sig själv innan dess :)

För tillfället mår jag mycket bra och trivs med min mage... Han sprallar runt lagom mycket där inne och jag har inte lika ont längre som för några veckor sedan. Antingen beror det på att han har sjunkit ner och lagt sig tillrätta, eller så är det för att jag har stressat ner och inte är lika mycket igång som när jag jobbade...

Igår plockade vi fram lite bebis grejor såsom babyskydd, amningskudde, babygym m.m Känns helt overkligt att det är så nära!!!

Mia gosar massor med magen och pratar med lillebror... Kommer sakna det sen när han är ute! Jag tror att han känner igen hennes röst numera, för han brukar sprattla ganska mycket när hon varit där och "myst" :)

Ovido - Quiz & Flashcards