Alla inlägg den 13 februari 2013

...

Av Therese Andersson - 13 februari 2013 19:23

Mia fortsätter leverera underbara bilder på telefonen...




Mia
Av Therese Andersson - 13 februari 2013 11:41

Mia har inte haft blöja på natten sen den 15 Januari och det går kanon!

Jag tar upp och kissar henne på natten, hur många gånger beror på hur mycket hon druckit på kvällen...

Hon dricker ju fortfarande välling innan hon somnar även om vi minskat ner mängden rejält. Så länge hon får det lär jag ju behöva kissa henne på natten!

Men det tog inte många dagar för henne att veta att hon inte hade blöja så hon håller sig länge... Visst händer det olyckor vissa nätter, men då är det vi som missat att ta upp henne! Men eftersom vi har gjort det så smidigt för oss så har vi självklart plastad frotté under lakanet men sen har vi även såna dra-på-lakan så det går supersnabbt att bädda om på natten...

Och för tillfället kan jag ju inte sova så bra iallafall!


Sen en annan sak som verkligen visat sig på sistone är att Mia kommit in i riktiga trotsåldern... Jag tycker visserligen att det går hyffsat lätt att lura över henne på min sida, men det blir svårare och svårare!

Hon ska inte klä på sig, inte följa med någonstans, inte äta sin mat, inte borsta tänderna... Ja allt det vanliga...

Ett exempel är när vi ska iväg, så ska hon inte följa med och då blir ju mitt svar givetvis att då får hon stanna hemma själv... Först händer ingenting men när jag börjar ta på jackan och skorna så kommer hon skrikandes, jag vill också följa med...

Undrar hur länge detta kommer funka innan hon inser att jag inte kommer åka från henne! ;)


 

Bilden har visserligen inget med inlägget att göra, men jag har inte lagt in nya bilder i datorn än så fick bli en lite peppande bild inför våren! Den är tagen i Mars förra året, en riktigt härlig dag! Får se hur länge denna envisa vintern stannar kvar iår!!



Ovido - Quiz & Flashcards