Alla inlägg den 29 september 2011

Av Therese Andersson - 29 september 2011 21:21

Då var det kväll igen och mörkt som attan!


På jobb idag så har vi tagit in en kampanj från Goldwell i samarbete för Bröstcancerfonden! Vi ska sälja deras produkter för ynka 129:-/st varav hela 10:- går direkt till cancerfonden! Mycket bra initiativ av Goldwell...


När vi fått veta om kampanjen så började ideérna direkt om hur vi skulle skylta upp detta och Linda for iväg och köpte rosa tyg och jag ringde vaktmästaren för att få upp lite krokar i taket som vi ska hänga upp tygveporna i, men han hade redan gått för dagen! Så nytt försök imorgon ;)


Vi har tänkt gå in i Oktober månad med mycket rosa i salongen för att uppmärksamma årets rosa bandet! Vi har även tänkt ta in rosa band att sälja för bröstcancerfonden!


Andra ideér är att vi ska köpa billiga rosa mattor och ha vid ingången till salongen och vi ska jobba i rosa tröjor, servera kakor till kaffet på rosa servetter, använda rosa handdukar på kunderna, ha rosa ljus i kandelabern och skylta med alla våra rosa produkter! (t.ex Pink styler från GHD, Love serien från Davines)


Ideérna flödar och jag ville knappt åka hem från jobb idag utan sätta igång och göra fint i salongen direkt! Men självklart ville jag hem till min lilla plutt (som redan sov).


Ni har kanske några bra ideér på hur vi kan uppmärksamma rosa bandet??



Mia och Thomas har idag varit och fikat hos Mias farfar och Siv. De körde dit efter att Mia sovit middag, alltså när hon var ordentligt utvilad, och det märktes då hon verkligen tröttade ut farfar och Siv ;)

Thomas sa att hon hade hållt igång som tusan och busat med dem hela tiden!!

Så härligt att komma hem och höra sånt!


  Liten Mia busar med farfar!


Sen när Thomas kom hem därifån så hade hon inte varit riktigt lika go och glad, hungrig och trött så är det inte mycket som är skoj... Energin tar ju slut så småningom, så efter middagen blev det lite pappamys sen välling och ner i sängen ;)


  Mina älsklingar!



Nu blir det snart natti natti så att man är pigg imorgon på jobb så vi kan ta tag i alla projekt! :D


Av Therese Andersson - 29 september 2011 14:56

Då har man jobbat halva arbetsdagen och har minsann inte hunnit känna efter att tiden sprungit iväg...

Haft en del kunder men framförallt fixat med varor, packat upp, beställt och fixat kampanjer!

Säger bara att ni måste gilla vår facebooksida för vi har så många olika kampanjer på gång i salongen! Bland annat firar Trudes Frisörer 20 år i november och det ska ju självklart firas!

Och papporna ska ju firas och då får de ju ha lite kampanjer ;)


Nä nu var det dags att jobba vidare igen!


  Min fina arbetsplats!!


Permanent står på schemat!! :D


Hörs ikväll!!



Av Therese Andersson - 29 september 2011 08:30

Eftersom Mia tydligen hatar sin säng numera så har vi nu provat att ta bort ena sidan av spjälsängen så att hon inte känner sig inlåst i den... Så nu när man ska natta henne så kan man mer köra uttröttningsmetoden och varje gång hon går upp från sängen så går vi tillbaka och lägger henne... Jag vet om att detta även tröttar ut oss föräldrar men det får vara så och hoppas att hon ger sig ganska snabbt... :D


  Så mysigt att kunna klättra upp och ner ur sängen själv!

  Gosigt!



Risken finns ju att Mia på natten kommer dunsa ner i golvet eftersom kanten på sängen inte är speciellt hög, men vi lägger en matta under så får vi hoppas hon lär sig snabbt var kanten går! ;)


Nu blir det frukost sen iväg till jobb för ett 10-20 pass! Kom gärna förbi och säg hej!

Ovido - Quiz & Flashcards