Alla inlägg den 18 september 2011

Av Therese Andersson - 18 september 2011 21:47

Då var man hemma igen efter en vecka i Turkiet!

Har haft det helt underbart och eftersom det var första gången vi var just i Turkiet så visste vi inte riktigt vad vi skulle förvänta oss... Dessutom hade vi valt all inclusive och det var verkligen en hit!

När man reser med barn är det verkligen super med all inclusive och just turkarna är väldigt barnkära visade det sig så resan med en 16 månaders gick alldeles utmärkt!

Mia älskade det och låg i badet flera timmar varje dag och man behövde inte tänka på att hon skulle bli kall eftersom vattnet var ca 29 grader varmt och luften ca 34 grader!

Flygresan gick också bra, Mia visade inga tecken på att få ont i öronen under start eller landning, däremot så blev hon stundtals lite rastlös och då gällde det att hitta på saker för att inte ljudnivån skulle höjas  

Nu sitter jag här i min ensamhet och resten av familjen sover...

Har precis packat upp väskorna och lagt in allt vi handlat på sin plats!

Det där med att pruta passade mig, himla roligt att förhandla med turkarna om "rätta" priset på varan! Det var inte så svårt att snabbt få fram var smärtgränsen gick och då ändå pruta ner priset ytterligare någon euro, oftast gick det bra men vi har både blivit utknuffade och får skor slängda efter oss när vi varit fööör snåla   


Imorgon väntar en ny vecka och åter vardag med allt vad det innebär, har ju en del att tvätta efter en vecka hemifrån!

Imorgon kväll börjar dessutom ny lydnadskurs med Atlaz så vi får väl åka och handla lite köttbullar så att han gör riktigt bra ifrån sig!!

Ovido - Quiz & Flashcards