Alla inlägg den 30 januari 2013

Av Therese Andersson - 30 januari 2013 21:01

Magen börjar bli rejäl nu och det känns!! Sammandragningar såfort jag gör något och obekvämt hur jag än sitter och ligger... Detta gör att man inte har någon större lust att göra något fast att man skulle vilja och behöva!


Idag fick jag iallafall bockat av en sak på att göra listan medan Mia låg och sov... Jag framkallade 219 bilder från juni till nyår! Jag gör det en gång i halvåret för att det inte ska bli för mycket på en gång och för att se till att vi hela tiden har hyffsat nya bilder som Mia kan bläddra i!


Men ikväll är det ryggläge i soffan som gäller... Av någon konstig anledning blir man mer trött av att inte göra något på en hel dag än om man hittat på något! Visst det har ju tvättats, vikits tvätt och diskats men inget mer avancerat...



Här nedanför ser ni min utsikt ikväll!

Av Therese Andersson - 30 januari 2013 19:32

Då var det Mias tur att bli sjuk... Förutom kräksjukan i julas så har hon hållt sig hyffsat frisk i höst/vinter! Så vi hoppas detta kommer och går snabbt förbi nu så vi är kärnfriska tills lillebror ska titta ut!

Känns faktiskt ganska skönt att värsta sjuktiden kommer vara förbi när han är beräknad...

Igår var Mia på dagis men hon hostade litegrann och på dagis sa de att hon inte varit riktigt på humör utan mest velat mysa... Men de hade tagit tempen och den var normal.

Men inatt bröt det ut... Hon var jättevarm och vaknade och yrade flera gånger som hon ofta gör när hon har feber. Så hon fick en tablett sen sov vi hyffsat några timmar iallafall! Men hela denna dagen har bara bestått av mys och kel i soffan...

Det tråkigaste när Mia är sjuk är att hon inte vill äta heller. Har försökt med det mesta som hon brukar gilla... Imorse fick jag i en ostmacka i henne, sen till middag blev det välling. I eftermiddag åt hon några tuggor av en slät bulle och en pytteliten isglass... Nu ikväll så ville hon inte heller ha middag så det blev ytterligare en flaska välling!
Den är guld värd när hon är sjuk!

Mia

Presentation


I min blogg får du följa mitt liv tillsammans med min sambo, dotter, son, hund och katt!
En mammablogg med inslag av allt möjligt!
Välkommen!

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Tidigare år

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Fråga mig

3 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards