Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Therese Andersson - 19 januari 2012 09:56

Ibland är Mia inställd på repeat knappen! Hon gör samma sak om och om och om igen...

Just nu håller hon på med tre saker!


Tända och släcka alla lamporna! Hon har ju upptäckt att hon är lång nog att tända och släcka överallt, så hon går från rum till rum och tänder och släcker... Värsta diskot emellanåt!


Sen ska det läsas/bläddras i böcker! Hon har en del böcker på sitt rum redan och hon tar fram den ena efter den andra också ska vi läsa dem! Tror vi har läst samma bok tre gånger redan idag!


Sen är det dessa handdukar som läggs på golvet överallt, hon ska byta blöja på sin docka och då måste handduken ligga helt plant under dockan. Detta är inte helt lätt att få handduken att ligga slätt, så det får göras om många gånger innan hon är nöjd! Sen lägger hon dockan och fixar lite... När det är klart tar hon dockan och handduken och går till nästa plats och gör om samma sak om igen! ;)


Ganska gulligt är det när hon fastnar i att bara göra en sak sådär, men helt plötsligt kommer det lite nya ideér som till exempel innan imorse när Alva låg och sov i vår säng, då börjar hon hissa upp och ner sängändarna med fjärrkontrollen så Alva blir helt åksjuk ;)


Nu ska vi tydligen ha lite the kalas på hennes rum med nallarna så nu får jag slita mig från datorn!


Ovido - Quiz & Flashcards