Alla inlägg den 17 april 2013

Av Therese Andersson - 17 april 2013 21:27

I måndags gav Max oss sitt allra första medvetna leende!! :D Thomas fick första men sen var han givmild och gav mig två!!


Känns så skönt att få se att han kan vara lite glad fast att han hittills haft en ganska tuff start i livet... Eller ja det lät ännu mer allvarligt än det varit men jag tycker synd om honom som ska vara så förkyld och rosslig!

Igår var jag inne med honom igen på barnakuten för jag tyckte att det blivit ännu sämre med mer hosta... Så han fick inhalera och dessutom skrev läkaren ut recept på medicin så vi kan inhalera honom här hemma när det behövs!


En underbar läkare var det! Han tog det verkligen på allvar och när han skulle skicka hem oss så frågade han efter mitt telefonnummer för att kunna ringa idag och kolla hur det gått...

Men helt plötsligt idag så ringde det i Thomas telefon, det var läkaren! Då hade han blivit av med lappen där han skrivit mitt nummer så han hade letat upp numret på nätet och när vi inte var hemma så sökte han på adressen och hittade Thomas nummer... Haha underbar läkare verkligen!


Inhaleringen hjälpte iallafall och inatt sov lillebror mellan 21 och 01. Sen åt han och somnade om... Sen vaknade han 04 och åt, somnade om och vaknade sen kl 07! Så jag fick också sova mycket!! :D


Vikten igår var 6145g så fast förkylning så får han mat i sig iallafall... Han har därmed passerat Mias vikt vid samma ålder! ;)



Ovido - Quiz & Flashcards