Alla inlägg den 4 april 2013

Av Therese Andersson - 4 april 2013 08:58

I måndags fick Mia äntligen vara på dagis efter att ha varit hemma med mig i nästan 1 månad... Varför jag hållt henne hemma är dels för att jag är rädd att hon ska dra hem rs-virus till Max men framförallt för att där gått kräksjuka på dagis! Förra veckan var det tänkt att hon skulle få komma dit men då hade de haft något barn veckan innan som fått det så det var inte säkert att det var helt borta... Så hela förra veckan var där inget och alla trodde att det var borta för denna gången!


När jag kom dit i måndags så frågade jag för säkerhetsskull och då sa de att där tydligen var 3 barn som blivit dåliga i fredags, alltså hemma eftersom dagis var stängt. Dessa barnen var även hemma i måndags så Mia träffade inte dem.


Sen igår när jag precis gjort Mia och Max klara för avfärd mot dagis så ringer min telefon och då är det fröken som berättar att där var ett barn som precis kräkt där! Så det var bara att meddela att Mia inte kommer mer denna veckan!!


Ni kan inte ana så besviken Mia blev när jag sa att hon inte fick vara på dagis! Hon älskar att vara där och när hon nu var där på måndagen så ville hon dit och leka med kompisarna igen dagen efter!!


Men när jag nu ändå hade klätt på dem och allt så åkte vi och handlade istället... Inte ofta jag är och storhandlar klockan 08.45 på morgonen ;)


Så vi får helt enkelt se om det blir dagis nästa vecka för henne!


 

Ovido - Quiz & Flashcards