Alla inlägg den 15 april 2013

Av Therese Andersson - 15 april 2013 16:01

... det är betydligt roligare att blogga om man får lite respons genom kommentarer...

Bara så ni vet!

Av Therese Andersson - 15 april 2013 12:14

Här har det minsann varit tyst...

Dels beror det på att det inte hänt speciellt mycket senaste veckan, vi är fortfarande sjuka och jag börjar tycka riktigt synd om lillebror! Han snörvlar och hostar och gör så gott han kan för att kunna andas!!

Vi var inne på barnakuten i torsdags för att se så han syresatte sig som han ska och att det inte var rs-virus... De tyckte det lät bra i lungorna så det sitter i näsan! Det var skönt att veta iallafall! Jag skulle bara fortsätta med koksalt och nässugen och 3 gånger om dygnet får han nezeril!

Däremot tyckte de att han var rejält svullen om magen och att han hade rejält med luft i den antagligen... Så de tömde honom på luft (!) och gav oss rådet att inte amma honom mer än var fjärde timme så han hinner göra sig av med luften innan han fyller på med ny!

Han har ju ätit varannan timme innan men läkarna trodde inte det var för att han var hungrig utan för att han hade ont i magen och då bedövade det en liten stund genom att äta!!

Dessutom tipsade de om pysventiler att hjälpa honom med när det är som värst... Så det använder vi på kvällen så han kan sova gott sen!

Faktiskt så har det gått bra och det går minst 3 timmar mellan måltiderna nu... Förra natten gick det tillochmed 5 timmar och jag trodde iinte det var sant när jag vaknade och såg vad klockan var!

Tänk vad lite luft kan ställa till med!!

Så nu mår han bättre i magen iallafall så nu ska bara förkylningen också försvinna så kommer vi nog att ha en nöjd liten kille!!

Mia tar iallafall hand om honom så gott hon kan!!

Max
Ovido - Quiz & Flashcards